Selecteer een pagina

STUDIO FORTY FIVE

AMSTERDAM 

The new you, starts here.

A New high end private gym located in Amsterdam.
Studio forty five Amsterdam is een private gym, waar je de meest fitte versie van jezelf kan worden. Wij helpen je je beter dan ooit te voelen! Studio Forty Five Amsterdam bestaat uit verschillende training zones, met zeer luxe voorzieningen. Wij bieden kleinschalige small group trainingen aan die je blijven uitdagen. Onze visie is kwaliteit, professionaliteit en private. We staan nooit stil en dagen je continu uit om een stap verder te gaan. Kies wat het beste bij jou past: Personal Training, Duo Training Of small group training.

 

 

 

Ready om jezelf echt te verbeteren? Samen met een FortyFive trainer gaan wij doelen stellen. Je traint onder begeleiding van een zeer ervaren personal trainer. Samen zullen wij voedingschema’s maken en actief jouw progressie bij gaan houden.

Private Gym

Personal Training

Duo Training

Small Group Training

Workshops

Healthy Bar Forty Five

Salon Forty Five 

WAAROM PERSONAL TRAINING?

Personal training, de term zegt het al: Persoonlijke training. Niet iedereen heeft hetzelfde doel en ieder lichaam en leven is uniek. Met behulp van een personal trainer wordt er gekeken naar wat JIJ wil, hoe JIJ je leven leid en hoe JOUW lichaam is. Dat betekent dat elke training en begeleiding die je volgt speciaal is gemaakt alleen voor jou, zodat jij jouw doel bereikt.

 

Intake gesprek

We bekijken samen je huidige levensstijl en gezondheid en nemen we samen je doelen door. Aan de hand van dit gesprek en diverse metingen zullen we een persoonlijk plan op maat ontwikkelen.

Persoonlijk plan op maat

Ieder mens is uniek en ieder mens heeft zijn eigen doelstellingen. Aan de hand van een uitgebreid intake gesprek met metingen zal ik voor jou een persoonlijk plan op maat ontwikkelen om jouw doelstellingen te behalen.

Personal Training

Aan de hand van jouw eigen doelstellingen zal ik als jouw begeleider je inzicht geven in je huidige leefstijl en je door middel van adviezen, trainingen op maat en coaching jou helpen bij het behalen van deze doelstellingen

Duo Training

Met je beste vriend, je zus, je moeder of broer kun je nu samen trainen. Met een duo training, zullen je persoonlijk begeleid worden bij een gezamenlijke training.

Je kunt gebruik maken van onze pakketten, waarin je 1 keer per week traint of meerdere keren per week.

Heb je behoefte aan een losse sessie is dit ook mogelijk.

*OPENGYM is toegankelijk op de daarvoor bestemde dagen en tijden in de Forty Five app.

 

Duo Training: It’s amazing what you can accomplish, when you’re in it together!

 

Meld je nu aan voor een gratis intakegesprek!

3 + 14 =

Contact

Maassluisstraat 101
1062 GA Amsterdam
telefoonnummer: 0651582319
E-mail: info@studiofortyfive.nl

www.studiofortyfive.nl

Volg Studio Forty Five ook op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes!