Selecteer een pagina

Salon Forty Five Amsterdam

A High End Salon

Salon Forty Five Amsterdam

A High End Salon

Salon Forty Five Amsterdam

A High End Salon

Haircut & Blowdry

Haircut  €53,95

Haircut & Signature Blowdry €72,50

Signature Blowdry €44,50

Cutting Curls €67,50

Curtain Bangs Re-Style €17,50

Mens Haircut €37,50

Mens Haircut & Redken Como Color €69,50

Kids Haircut €34,50

 

Creative Haircolor

Classic Cover €62,50

Gloss Booster €89,-

Seamless Highlights 1/2 €109,-

Seamless Highlights 1/1 €139,-

Babylights €159,-

Faceframing Balayage €129

Balayage €289

Bronde €139

Classic Cover, Een mooie techniek waar we nooit genoeg van krijgen. Dit is een cover uitgroei behandeling. Ideaal om grijs haar te camoufleren of een diepere aanzet te creëren of de natuurlijke haarkleur iets op te lichten. 

Gloss Booster, Je haarkleur is op zijn mooist als deze meer glans heeft. Deze kleurbehandeling is bovendien de meest natuurlijke haarkleur die we je kunnen aanbieden, wat we doen is de kleur mooier maken dan dat hij al is. Wij kleuren met de Shades EQ van Redken & Lanza Liquids 

Seamless Highlights, Forty Five’s favorite en de meest tijdloze kleurtechniek die er momenteel is. Een natuurlijk opgelicht zomers effect voor iedere haar-type, ook een zeer geschikte techniek om meerdere kleuren mooi met elkaar te laten blenden. Als je een een klassieke en tijdloze kleur wenst met vrijwel weinig onderhoud dan is deze techniek perfect voor jou.

Facefreaming Balayge, Is een mooie kleurtechniek waarbij we extra Babylights  rond je gezicht of boven op de scalp aanbrengen, daar waar je haar het eerste oplicht, daar maken we je haar iets lichter. Kan in meerdere kleuren voor een mooie blending van de gehele kleur.

Balayage, Dit is een kleurtechniek waarbij de kleur met vegen wordt aangebracht (balayage betekent in het Frans ‘vegen’ of ‘verven’) en geeft een sunkissed en natuurlijk effect aan je eigen haarkleur. Het staat een stuk minder geverfd dan highlights, omdat iedere tint die wordt aangebracht door de Balayage perfect in je eigen haarkleur overloopt. 

Bronde, Dit is een kleurtechniek die wordt toegepast als je niet geheel blond wil maar een mooie mix van bruine en blonde Lights in je haar wil creeren. Door middel van ultra dunne low en high lights krijg je een kleur die een mooi en natuurlijk effect geven aan je eigen haar kleur. 

 

Treatments

Lanza Emergency Service €54,50

Lanza Ultimate Treatment €39,50

Lanza Liquids Toner €39,50

Redken Shades EQ Toner €39,50

Lanza Rapid Bond Reconstructor €39,50

Olaplex Treatment €44,50

Lanza Emergency Service, De enige professionele service die ernstig beschadigt haar heelt. Herstelt de integriteit van het haar met verbeterde: kracht, veerkracht, gladheid en glans. Ideaal geschikt voor zwaar beschadigt haar.

Lanza Ultimate Treatment, De enige op maat gemaakte haarherstel service die in drie stappen werkt en die kan worden uitgevoerd aan de wasbak vóór het knippen, kleuren, permanent of straightenen. Met de Power Boosters kunnen professionals de behandeling individualiseren op basis van het haartype, de conditie of de gewenste vervolgbehandeling van de klant

Blonde boost, beschermt het haar tegen beschadiging en breuk en maximaliseert de oplichtende werking van blondeermiddelen. Deze geavanceerde formulering bevat ook verzachtende rozenbottelolie en olijfolie om de vochtbalans langdurig te herstellen en tegelijkertijd de haarstructuur tijdens chemische processen te beschermen.

Lanza Liquid Toner, Even snel een kleurtje, maar dan wel zo goed en fraai als je gewend bent van L’ANZA Healing Color. Dat mag je verwachten van de nieuwe L’ANZA Liquids Demi Gloss. Deze ammoniavrije nieuwkomer in het L’ANZA kleurassortiment is ideaal voor glanskleuringen, kleurcorrecties en opfrissingen.

Lanza Rapid Bond Reconstructor, Deze snelle uitspoelbehandeling herstelt beschadigingen voor krachtiger haar en minder haarbreuk.

Redken Shades EQ, Shades EQ is de originele, iconische demi-permanente vloeibare haarkleuring. Geformuleerd met aminozuren uit tarwe, helpt de zure formule van Shades EQ een stralende glans te creëren. Er zit geen ammoniak in. In slechts 20 minuten kan het glans geven, opfrissen, neutraliseren en corrigeren zonder te verhelderen. Bovendien is het super gemakkelijk te mengen en aan te brengen voor een doorzichtig resultaat.

Olaplex Treatment, De Olaplex Bond Perfector is een herstellende treatment geschikt voor ieder haartype. De Olaplex Bond Perfector wordt direct gebruikt na het kleuren, blonderen of permanenten van het haar. De Olaplex Bond Perfector zorgt ervoor dat beschadigd haar direct behandeld en hersteld wordt.

 

Beautifull Brows

Henna Brows €40,50

Henna Touch Up €29,50

Wenkbrauwen Epileren €17,50

Wenkbrauwen verven €17,50

Wenkbrauwen Verven & Epileren €29,50

Henna Brows, is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. 
Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. 
De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. ​

Djarling Hairweave - Extensions

Intake  €Free

Djarling Hairweave Treatment & Fohnen €57,50

Djarling Hairweave omhoog plaatsen 1 weave €35

Djarling Hairweave omhoog plaatsen 2 weave €60

Djarling Hairweave omhoog plaatsen 3 weave €85

Haar van topkwaliteit

YELL Hair is 100% natuurlijk en gegarandeerd van topkwaliteit. Het heeft bij ons de hoogste prioriteit om het beste haar te bemachtigen dat er in de wereld te koop is.

Voor het YELL Hair – heel dunne, handgemaakte ‘matjes’ – wordt uitsluitend gebruikgemaakt van jong, sterk haar met optimale voeding. Dit haar is gereinigd en gekleurd met milde fruitzuren om alle voedingsstoffen te behouden. Bij dit proces worden dus géén chemicaliën gebruikt.

YELL Hair is zorgvuldig samengesteld; de haren zijn allemaal even lang en liggen in dezelfde richting. YELL Hair is beschikbaar in 21 prachtige kleuren die heel goed gecombineerd kunnen worden voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Door het unieke weefsysteem en doordat de structuur overeenkomt met het Scandinavische en dus ook het Hollandse haar, versmelt YELL Hair echt met het eigen haar. Veel klanten vergeten bijna dat ze een weaving hebben, omdat zo’n comfortabele manier is om te genieten van een wat vollere haarbos.