Selecteer een pagina

Salon Forty Five werkt alleen met duurzame haarverzorgingsproducten. Wij hebben bewust gekozen om alles waar wij mee samenwerken op basis van natuurlijke ingrediënten.

Duurzame producten voor een optimale verzorging van je haren en hoofdhuid.

In onze salon vind je o.a haarverzorgings producten van  Mr.Smith, Noir Stockholm & Lanza Keratin.

Alle producten bevatten daarom geen parabenen en sulfaten. 

 

Mr.Smith is toegewijd aan stijl, inhoud en eenvoud: stijl boven alles, inhoud van ingrediënten en eenvoud door design.

Onze visie is om uitzonderlijke Australische haarverzorgingsproducten te maken, zorgvuldig samengesteld uit een selectie van Australische botanische en essentiële oliën. Het innovatieve gebruik van klak, cacao en tarwe proteïne gecombineerd met mandarijn, jasmijnolie en roosgeranium heeft geleid tot een productassortiment dat prestatiegericht werkt op het haar met enkel hoogwaardige ingrediënten.

Onderscheiden door een verfijnde luxe, is elk product wetenschappelijk ontworpen en getest om deze prestaties te leveren. Hydraterend, lichtgewicht en organisch voedend.
De Mr. Smith-collectie geeft maximale resultaten, terwijl de natuurlijke soepelheid en glans van het haar behouden blijft.

Het creatieve team van Mr. Smith is actief op het gebied van internationale en redactionele shoots en catwalkshows. In nauwe samenwerking met onze chemisten zijn alle Mr. Smith-producten ontwikkeld en verfijnd om te voldoen aan de behoeften van de stylist die ook op deze manier zijn vak uitoefent. Deze editorial invloeden bepalen onze educatieprogrammas voor zowel stylisten als salons.

Mr. Smith is van mening dat wat we weglaten, net zo belangrijk is als wat we erin doen. Daarom zijn we vastbesloten om producten te maken die geen sulfaten of parabenen bevatten; nog nooit op dieren hebben getest en waarom al onze producten PETA-gecertificeerd zijn.

NOIR Stockholm haarproducten

NOIR staat voor vormen, stylen en vertellen van verhalen met haar. Bij het ontwikkelen van dit beroemde haarverzorgingsmerk wilde zij de perfecte combinatie van stijl en zorg creëren. Alle haarverzorgingsproducten zijn gebaseerd op de beste grondstoffen van de natuur. Het resultaat is een exclusieve haarverzorgingslijn van unieke, voedende, lichtgewichte NOIR Stockholm haarproducten bestaande uit shampoos, conditioners, stylingproducten en behandelingsproducten. Zo is er bijvoorbeeld de Epic Retreat Shampoo. Dit is een verjongende shampoo tegen droog en behandeld haar. De shampoo is ideaal in combinatie met de Epic Retreat Conditioner. De conditioner geeft direct zichtbaar resultaat op droog of beschadigd haar.

Alle producten zijn uitgebreid getest in de NOIR haarsalons, op de set en op het podium. Voor de geur van de haarproducten is er gebruik gemaakt van premium kwaliteit parfums. Elk haarproduct heeft zijn unieke geuraccent. Doordat er alleen gebruik wordt gemaakt van de meest verfijnde geuren, zijn de producten voorzien van een krachtige en superieure kwaliteit.

NOIR Marvelous €32,95
De Marvelous Blowout Cream van Noir Stockholm temt jouw warrige lokken. Het geeft je haar vorm, laat het voller lijken en glanzen. Breng de Marvelous Blowout Cream aan voordat je je haar gaat föhnen en geniet van zijdezacht haar met volume en een fantastische frizz control.

Lanza Keratin Healing Oil

Transformeer haar met een bijzondere mix van de volgende generatie keratine en een botanisch complex dat zijn gelijke niet kent in de wereld van ultra luxe haarverzorging.

Onze gepatenteerde mix van vier unieke, wild vervaardigde plantaardige oliën leveren een ongekende gezondheid en glans aan alle haartypes. Gemaakt om de perfecte balans van essentiële vetzuren in het haar te herstellen en te behouden. Deze mix van helende botanische oliën hydrateert en voedt droog, gestrest haar zonder vettigheid of residu.

KERATIN HEALING OIL

Hair Treatment

De eerste volume gevende olie die een schitterende glans geeft zonder te verzwaren.

  • Versterkt het haar met geconcentreerde herstellende ingrediënten.

  • Geeft flexibele body & veerkracht.

  • Hydrateert het haar zodat het zacht en zijde glad is.

  • Verkort de droogtijd.

  • Biedt UV- en thermische bescherming tegen hoge temperaturen.

  • €29,95

Olaplex is de nieuwste technologische doorbraak op het vlak van haarverzorging. Olaplex zorgt er namelijk voor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden. Het resultaat? Buitengewoon sterk, glanzend, maar bovenal super gezond haar waarbij haarbreuk verleden tijd is.

Studio Forty Five Amsterdam

Maassluisstraat 101

1062 GA Amsterdam

info@salonfortyfive.nl