Selecteer een pagina

Hair Cuts & BlowDry

Een compleet nieuwe coupe? Of alleen subtiel de mini puntjes? Wij zijn op de hoogte van de allernieuwste trends en volgen regelmatig trainingen en geven ook workshops. Wij gebruiken hierbij de producten: Mr.Smith & Noir & Lanza

Haircut & Quik Blow Dry €49,95

Haircut & Signature Blow Dry €62,50

Signature BlowDry €39,50

Pony / Curtains Bangs €15,-

Men’s Haircut & Styling €34,95

Men’s Contouren & Styling €19,50

Childeren ’s Haircut €29,50

Hair Color Technique’s

Wij werken met hoogwaardige producten en beschikken de allernieuwste technieken op gebied van kleuringen. Wij kleuren met de volgende producten; Mr.Smith, Lanza, Redken, Davines & Olaplex. Heb je wat fijner haar wat snel afbreekt? kies dan voor een extra SPA treatment tijdens de behandeling.

Classic Cover Starting at €52,50

Uitgroei Behandeling om de aanzet  te kleuren voor zowel grijsdekking als het lichter/donkerde te maken van de roots.

HightLights Face Freaming Starting at €69 

Ultra Dunne Lights rond je gezicht

HighLights Half Head Starting at €89

Seamless Highlights 1/2 deel 
HighLights Full Head Starting at €119 
Gehele Lights Kleuring meerdere kleuren mogelijk. 

BabyLights Starting at €129,-

Babylights zijn zeer dunne lights voor eenzomers effect net even iets dunner dan hightlights.

Schandinavian Blond Starting at €189,50-

Bij deze kleuring worden er zeer veel blonde lights in het haar gezet & een toner om geel/oranje pigment te verwijderen. inclusief Olaplex nr.1 en nr.2 + toner + Fohnen.

Balayage Prijs op aanvraag

Balayage is een zeer geliefde kleuring voor wie net wat anders wilt, van aanzet donker tot punten licht, er zijn in deze techniek veel soorten kleur technieken. Maak een consult afspraak bij onze Master colorist om te bespreken wat het beste bij jou past. 

Hair Extensions Hair Weaves

1 Weave omhoog plaatsen €25

2 Weaves omhoog plaatsen €50

3 Weaves omhoog plaatsen €70

Voor de volledige prijslijst graag contact opnemen voor een persoonlijk advies gesprek in te plannen.

 

Hair Spa Treatment’s

Geniet van onze Hair Spa Treatments, voor een moment van ontspanning en ultieme verzorging. Mooi haar begint met een gezonde hoofdhuid en aandacht voor de behoeften van jouw haar. Deze behandelingen kunnen los of tijdens een behandeling geboekt worden in de salon.

Lanza Emerency Service € 39,50

De enige professionele service die ernstig beschadigt haar heelt. Herstelt de integriteit van het haar met verbeterde: kracht, veerkracht, gladheid en glans.

Olaplex Hair Treatment € 49,50

Tijdens de behandeling doen wij olaplex nr 1 bij de kleuring, en na het kleuren olaplex nr2. Deze behandeling is zeer geschikt bij fijn haar tijdens het blonderen.

Scrub Treatment €19,50

Scrub Treatment met Olieen voor een extra gezonde hoofdhuid.

Ultimate Treatment € 19,50

Ultimate Treatment is de enige op maat gemaakte haarherstel service die in drie stappen werkt en die kan worden uitgevoerd aan de wasbak vóór het knippen, kleuren, permanent of straightenen.

Gloss Booster €37,50

Deze Gloss Booster geeft een extra doorzichtige glans laag over het haar zodat het weer mag shinen. Deze behandeling is zeer geschikt voor poreus of stug haar. 

Beauty Service’s

EyeBrowns Epilate €17,50

Get Your Brows Beautifull! De wenkbrauwen worden met een gezichtsanalyse gevormd en overtollige haartjes worden verwijderd. Je kan ook kiezen tussen epileren met touw.

EyeBrowns Tinting & Epilate €29,95

Get Your Brows Beautifull! De wenkbrauwen worden met een gezichtsanalyse gevormd en ingekleurd. Overtollige haartjes worden verwijderd. 

Make Me Up Starting at €29,50 

Ga je voor een natuurlijke look of wil je over de top? Onze visagisten voorzien je graag van een passende look die bij jou en je outfit past.

Manicure With Gel Color €27,50

De manicure bestaat uit vijlen, nagelriemen en polijsten. De GelColor blijft 2 weken perfect glanzend zitten.
Workshops Prijs Op Aanvraag
Een leuke meiden middag of avond? Wij geven inspirinende workshops en geven advies op gebied van Beauty & Lifestyle. De workshops duren ongeveer 3 uur en is inclusief Champange of Highthea.

Nieuw in de salon: Wenkbrauwen Threading.

 

Epileren met touw, ook wel threading genoemd, is een techniek om de wenkbrauwen te shapen door middel van een touw. Op deze manier worden de ongewenste haren verwijderd. De haartjes draaien in de garen waardoor ze vanaf de wortel verwijderd worden.

Salon Forty Five Amsterdam

Maassluisstraat 101

1062 GA

Amsterdam

info@salonfortyfive.nl