Prijstlijst Salon Forty Five Amsterdam

In een huiselijke en ontspannen sfeer bieden wij je een uitgebreid assortiment aan. Wij werken met verschillende stylisten van een stagier tot master stylist. Maar wat houdt dat eigenlijk allemaal in? Het gaat om de ervaring, zo is een Junior Stylist net klaar met de opleiding, een hairstylist heeft minstens 3 jaar ervaring en een master stylist heeft meer dan 15 jaar ervaring. Dit heeft ook invloed op de prijs en is het voor iedereen toegankelijk.

Wij lijden ook stagiers op en zo delen we onze passie en liefde voor het kappersvak en geven trainingen om de nieuwste technieken te leren.

Een afspraak maken kan via de mail of online.

Tot snel bij Forty Five,

Oktober Promotie 

 

Olaplex Treatment & HairCut & Signature BlowDry

 Normaal 109,-  Nu in de maand Oktober 69,50

Kan jou haar wel wat herstel gebruiken na de zomer maanden? Profiteer van deze actie en ontvang een OLAPLEX treatment cadeau in de maand oktober.

 

Hair Cuts & BlowDry

Een compleet nieuwe coupe? Of alleen subtiel de mini puntjes? Wij zijn op de hoogte van de allernieuwste trends en volgen regelmatig trainingen en geven ook workshops. Wij gebruiken hierbij de producten: Balmain Hair  Couture, Lanza, Davines & Noir Stockholm.

Haircut Only The Ends €29,50

Haircut & Blow Dry €49,50

Haircut & Signature Blow Dry €59,50

Signature BlowDry €34,50

Pony / Curtains Bangs €10,-

Men’s Haircut & Styling €34,50

Men’s Contouren & Styling €17,50

Childeren ’s Haircut €29,50

Hair Color Technique’s

Wij werken met hoogwaardige producten en beschikken de allernieuwste technieken op gebied van kleuringen. Wij kleuren met de volgende prodcten; Balmain, Lanza, Redken, & Davines. Heb je wat fijner haar wat snel afbreekt? kies dan voor een extra olaplex treatment tijdens de behandeling.

Classic Cover Starting at €35,50

Uitgroei Behandeling om de aanzet  te kleuren voor zowel grijsdekking als het lichter/donkerde te maken van de roots.

HightLights Face Freaming Starting at €59 

Ultra Dunne Lights rond je gezicht

HighLights Half Head Starting at €79

Seamless Highlights 1/2 deel 
HighLights Full Head Starting at €109 
Gehele Lights Kleuring meerdere kleuren mogelijk. 

BabyLights Starting at €129,-

Babylights zijn zeer dunne lights voor eenzomers effect net even iets dunner dan hightlights.

Schandinavian Blond Starting at €149,-

Bij deze kleuring worden er zeer veel blonde lights in het haar gezet & een toner om geel/oranje pigment te verwijderen. inclusief Olaplex nr.1 en nr.2 + toner.

Balayage Prijs op aanvraag

Balayage is een zeer geliefde kleuring voor wie net wat anders wilt, van aanzet donker tot punten licht, er zijn in deze techniek veel soorten kleur technieken. Maak een consult afspraak bij onze Master colorist om te bespreken wat het beste bij jou past. 

Hair Spa Treatment’s

Geniet van onze Hair Spa Treatments, voor een moment van ontspanning en ultieme verzorging. Mooi haar begint met een gezonde hoofdhuid en aandacht voor de behoeften van jouw haar. Deze behandelingen kunnen los of tijdens een behandeling geboekt worden in de salon.

Lanza Emerency Service € 34,95

De enige professionele service die ernstig beschadigt haar heelt. Herstelt de integriteit van het haar met verbeterde: kracht, veerkracht, gladheid en glans.

Olaplex Hair Treatment € 49,50

Tijdens de behandeling doen wij olaplex nr 1 bij de kleuring, en na het kleuren olaplex nr2. Deze behandeling is zeer geschikt bij fijn haar tijdens het blonderen.

Balmain Scrub Treatment €19,50

Scrub Treatment met Olieen voor een extra gezonde hoofdhuid.

Ultimate Treatment € 19,50

Ultimate Treatment is de enige op maat gemaakte haarherstel service die in drie stappen werkt en die kan worden uitgevoerd aan de wasbak vóór het knippen, kleuren, permanent of straightenen.

Cristal Clear Gloss Booster €29,50

Deze Gloss Booster geeft een extra doorzichtige glans laag over het haar zodat het weer mag shinen. Deze behandeling is zeer geschikt voor poreus of stug haar. 

Beauty Service’s

EyeBrowns Epilate €17,50

Get Your Brows Beautifull! De wenkbrauwen worden met een gezichtsanalyse gevormd eN overtollige haartjes worden verwijderd. 

EyeBrowns Tinting & Epilate €29,95

Get Your Brows Beautifull! De wenkbrauwen worden met een gezichtsanalyse gevormd en ingekleurd. Overtollige haartjes worden verwijderd. 

Make Me Up Starting at €29,50 

Ga je voor een natuurlijke look of wil je over de top? Onze visagisten voorzien je graag van een passende look die bij jou en je outfit past.

Manicure With Gel Color €27,50

De manicure bestaat uit vijlen, nagelriemen en polijsten. De GelColor blijft 2 weken perfect glanzend zitten.
Workshops Prijs Op Aanvraag
Een leuke meiden middag of avond? Wij geven inspirinende workshops en geven advies op gebied van Beauty & Lifestyle. De workshops duren ongeveer 3 uur en is inclusief Champange of Highthea.

Studio Forty Five Amsterdam

Maassluisstraat 101

1062 GA Amsterdam

info@salonfortyfive.nl

(31)639385137

OF DOWNLOAD DE KAPPER APP

waarmee je altijd een afspraak kunt maken wanneer jij dat wilt. Voor zowel Android als Apple.

Scan de QR code en download de kapper app voor je mobiele telefoon!
De QR code werkt zowel voor android als voor iOS en verwijst je direct door naar de Kapper App.