THE POWER OF NATURE

L’ANZA combineert natuurlijke en uit het wild geoogste botanische ingrediënten met de nieuwste technologieën om voor elke individuele behoefte de beste haarverzorging te bieden.

 

 

OUR DIFFERENCE

L’ANZA is toegewijd aan het maken van producten met hoogwaardige ingrediënten waarbij geen enkele concessie aan de kwaliteit wordt gedaan maar die wel altijd milieuvriendelijk en ‘cruelty-free’ zijn. L’ANZA gelooft dat haarverzorging niet alleen gaat over het mooi en gezond houden van haar, maar ook over het mooi en gezond houden van de aarde.

HEALING HAIR COLOR

DE LANGST HOUDBARE HAARKLEUR

Onze kleurhechttechnologie bevat het Keratin Healing System en het Flower Shield Complex dat een rijke, levendige, egale en natuurgetrouwe kleur oplevert. L’ANZA Healing Color kan gebruikt worden als Permanente, Demi- en Semipermanente doorschijnende haarkleuring. Allemaal uit één tube kleur, voor eindeloze creativiteit terwijl de saloninventaris wordt verminderd.

Healing Blonde

VOOR HET MOOISTE & HELDERSTE BLOND

Van warme gouden honing tinten tot het koelste platina, deze geavanceerde formuleringen zijn de ultieme herstellende producten voor ontkleurd en natuurlijk blond haar. Krachtige helende ingrediënten vullen vitaal vocht en proteïnen aan die tijdens het blondeerproces worden onttrokken aan het haar. Beschermt en herstelt het delicate haar, zodat het helder en gezond straalt.

ULTIMATE TREATMENT

 

L’ANZA Ultimate Treatment is de enige op maat gemaakte haarherstel service die in drie stappen werkt en die kan worden uitgevoerd aan de wasbak vóór het knippen, kleuren, permanent of straightenen. Met de Power Boosters kunnen professionals de behandeling individualiseren op basis van het haartype, de conditie of de gewenste vervolgbehandeling van de klant.

L’ANZA Wellness

FEEL THE BALANCE

  

Revitaliseer haar en hoofdhuid met een milde toevoeging van verkwikkende, uit de natuur gewonnen botanische ingrediënten en premium CBD (cannabidiol), geëxtraheerd uit hennep die duurzaam wordt geteeld in de Verenigde Staten. Deze werken in synergie en bevorderen het natuurlijke evenwicht van het haar. Tegelijkertijd bevorderen de verzachtende aroma-therapeutische essences een gevoel van harmonie en welzijn.

Lanza Emergency Service

De enige professionele service die ernstig beschadigt haar heelt. Herstelt de integriteit van het haar met verbeterde: kracht, veerkracht, gladheid en glans.

Ideaal voor ernstig beschadigt haar veroorzaakt door:

  • CHEMICALIEN: kwalitatief slechte haarkleuringen, blondeer, permanent, relaxers.

  • MILIEUVERONTREINIGINGEN: fijnstof, ozon, smog.

  • UV/INFRAROOD STRALEN: zon, stylingtools.

  • MECHANISCHE STRESS: kammen, borstelen, handdoekdrogen.

  • EXCESSIEVE HITTE/THERMISCHE TRAUMA: stijltangen, krultangen, drogers.

Kennismaken?

Tijdens een welkomstdrankje aan onze grote tafel is er tijd voor een persoonlijk gesprek.

Wij denken verder dan alleen knippen.

Salon Forty Five Amsterdam

Maassluisstraat 101

1062GA

Amsterdam

info@salonfortyfive.nl