Selecteer een pagina

THE L’ANZA STORY

Al meer dan 30 jaar is L’ANZA pionier in de meest moderne en geavanceerde technologieën in de professionele haarverzorging. Van verzorging tot kleur, L’ANZA gebruikt de meest geavanceerde ingrediëntentechnologie, perfect in balans met uit het wild geoogste botanische extracten en krachtige actieve werkstoffen om het haar te repareren, te verzegelen en te beschermen. We hebben een reputatie opgebouwd voor het maken van uitzonderlijke producten die worden geprezen om hun onovertroffen prestaties.

Gezond haar is de basis voor een mooie stijl. Ongeacht het type of de textuur, L’ANZA Healing Hair Care biedt de producten om zelfs uw meest ambitieuze haardoelen te bereiken. Healing Hair Color biedt het volledige gamma haarkleuringen; van Permanente, Demi Permanente tot Semi Permanente haarkleuringen voor de mooiste natuurtinten en waarmee ook alle trendkleuren van het seizoen binnen uw handbereik liggen.

Keratin Healing Oil

VOOR BRILJANTE GLANS & LUXE

Transformeer haar met een bijzondere mix van de volgende generatie keratine en een botanisch complex dat zijn gelijke niet kent in de wereld van ultra luxe haarverzorging.

KERATIN HEALING OIL

EMERGENCY SERVICE

De enige professionele service die ernstig beschadigt haar heelt. Herstelt de integriteit van het haar met verbeterde: kracht, veerkracht, gladheid en glans.

Ideaal voor ernstig beschadigt haar veroorzaakt door:

  • CHEMICALIEN: kwalitatief slechte haarkleuringen, blondeer, permanent, relaxers.
  • MILIEUVERONTREINIGINGEN: fijnstof, ozon, smog.
  • UV/INFRAROOD STRALEN: zon, stylingtools.
  • MECHANISCHE STRESS: kammen, borstelen, handdoekdrogen.
  • EXCESSIEVE HITTE/THERMISCHE TRAUMA: stijltangen, krultangen, drogers.

KENNISMAKEN?

Tijdens een welkomstdrankje aan onze grote tafel is er tijd voor een persoonlijk gesprek.

Wij denken verder dan alleen knippen.

Studio Forty Five Amsterdam

Maassluisstraat 101

1062 GA Amsterdam

info@salonfortyfive.nl

(31)639385137