Selecteer een pagina

SPA

HAIR SPA EXPERIENCE 

 

 

HAIR SPA EXPERIENCE

 “Gorgeous hair is the best revenge”

Bij Salon Forty Five Amsterdam kun je bij elke behandeling kiezen voor een extra hair spa experience.  Wij bieden verschillende treatments aan, op maat gemaakt. 

Lanza Emerency Treatment – MR.SMITH TREATMENT BAR  – OLAPLEX – Epic mask – Lanza ultimate treatment – Shades EQ redken – Keratin mask 

LANZA EMERGENCY SERVICE
Zelfs extreem beschadigd haar wordt weer gezond! 

De enige professionele service die ernstig beschadigt haar heelt. Herstelt de integriteit van het haar met verbeterde: kracht, veerkracht, gladheid en glans.

Ideaal voor ernstig beschadigt haar veroorzaakt door:

  • CHEMICALIEN: kwalitatief slechte haarkleuringen, blondeer, permanent, relaxers.
  • MILIEUVERONTREINIGINGEN: fijnstof, ozon, smog.
  • UV/INFRAROOD STRALEN: zon, stylingtools.
  • MECHANISCHE STRESS: kammen, borstelen, handdoekdrogen.
  • EXCESSIEVE HITTE/THERMISCHE TRAUMA: stijltangen, krultangen, drogers.

 

 

 

 

Wat is Olaplex nou eigenlijk? Olaplex is een hulpmiddel en geen haarverf. Het product is vrij van siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA en aldehyden. Bovendien is Olaplex niet getest op dieren. Het product herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of regulier verven van het haar. Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven. 

Ultimate Treatment: wonderkuur voor het haar!

Een kuur die uw haar herstelt. Die het heelt, verzegelt en beschermt en die wordt afgestemd op úw specifieke haarstructuur! Ultimate Treatment doet het allemaal. L’ANZA ontwikkelde deze professionele, gespecialiseerde kuur speciaal voor in de kapsalon – als ultieme voorbereiding op de behandeling. Dat mag met recht een wonderkuur heten. 

 

Shades EQ is een demi-permanente haarkleur die kan worden gebruikt te tonen. Het valt op omdat het een ammoniakvrije formule is die het haar niet verheldert. Dit maakt het perfect voor toning omdat het het natuurlijke pigment van het haar niet zal verlichten en zacht is zonder de haarschubben te beschadigen. Bovendien gebruikt het tarwe-aminozuren om vocht vast te houden en de conditie van het haar te beschermen, terwijl de siliconen in de formule helpen de glans op te pompen. Als het als toner wordt gebruikt, helpt het bij het verversen, glazuren en corrigeren van ongelijk gekleurd haar.

Salon Forty Five Amsterdam gebruikt de shades EQ voor na het kleuren de juiste kleurtoner te creëren denk aan pearl hair balayage. 

Contact

Maassluisstraat 101
1062 GA Amsterdam
+31 639 385 137
info@salonfortyfive.nl

Volg Salon Forty Five ook op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes!