Selecteer een pagina

Djarling Hairweave

DJARLING HAIRWEAVING TECHNIEK UIT SCANDINAVIË

Haar van topkwaliteit

YELL Hair is 100% natuurlijk en gegarandeerd van topkwaliteit. Het heeft bij ons de hoogste prioriteit om het beste haar te bemachtigen dat er in de wereld te koop is.

Voor het YELL Hair – heel dunne, handgemaakte ‘matjes’ – wordt uitsluitend gebruikgemaakt van jong, sterk haar met optimale voeding. Dit haar is gereinigd en gekleurd met milde fruitzuren om alle voedingsstoffen te behouden. Bij dit proces worden dus géén chemicaliën gebruikt.

YELL Hair is zorgvuldig samengesteld; de haren zijn allemaal even lang en liggen in dezelfde richting. YELL Hair is beschikbaar in 21 prachtige kleuren die heel goed gecombineerd kunnen worden voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Door het unieke weefsysteem en doordat de structuur overeenkomt met het Scandinavische en dus ook het Hollandse haar, versmelt YELL Hair echt met het eigen haar. Veel klanten vergeten bijna dat ze een weaving hebben, omdat zo’n comfortabele manier is om te genieten van een wat vollere haarbos.

Djarling Hairweave

1 baan bodywave lengte 40 cm

1 baan bodywave lengte 50 cm

1 baan bodywave lengte 60 cm

1 baan curls lengte 50 cm

1 baan ocean breeze lengte 50 cm

Hairweave inzetten per baan (2-4 stuks op elkaar = 1 weave)

Price

€84,-

€95,-

€115

€95,-

€95,-

€35,-

Droom jij al jaren van voller haar of wat meer volume/verlenging? En wat ook belangrijk is, je eigen haar niet afbreekt? Dan is hairweave de ideale oplossing voor jou! Hoe werkt het? 

Eerst bespreken we jou wensen en de mogelijkheden. Dan bepalen we de juiste kleur en lengte. Op 1 baan is gemiddeld 3 weaves bevestigt. Het haar zelf is een eenmallig aanschaf, en dient per max 8 weken omhoog geplaatst te worden. Met gebruik van de juiste producten kan het haar minimaal 1 jaar mee gaan. Gemiddeld heeft een klant 2 banen van 3 stroken voor verlenging en volume. Ze zijn 100% onzichtbaar en je kan er alles mee doen (wassen fohnen kleuren zwemmen etc). Je behandeld het haar net zoals je eigen haar, Sterker nog, soms vergeten we zelfs dat we ze in hebben 😉 Wil je een intake gesprek inplannen? Of meer informatie? Je bent van harte welkom in onze mooie high end salon in amsterdam! 

 

Volg Salon Forty Five ook op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes!