Selecteer een pagina

Gallery

A new high and private salon located in Amsterdam
Salon Forty Five Amsterdam

We zijn ontzettend veel trends op het gebied van haarstijlen tegengekomen en hebben van alles uitgeprobeerd. Maar wat betekenen nou al deze haar trends eigenlijk? Welke behandeling past het beste bij jou?

“Balayage | Ombre | Bronde | flamboyage | Microlights | Babylights | High & Low lights | en noem ze maar op”

Deze trends klinken nogal ingewikkeld, maar eigenlijk zijn ze vooral heel mooi en simpel! Mijn passie is het kleuren van jou haar, en dan vooral kijken wat het beste bij jou past. Na 10 jaar ervaring opgedaan te hebben in de coloristen wereld is het tijd voor onze eigen salon in Amsterdam. Ontzettend trots en dankbaar dan ik mijn visie voort kan zetten in onze eigen studio! Volg de laatste trends en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Blondes have more fun? Brunettes have more fun?

De keuze is moeilijk. Maar er is goed nieuws: biscuit bronde maakt haar intrede en het is de meest prachtige mix tussen blond en bruin haar.

Perfect Bronde

Met de komst van deze prachtige haartrend is switchen tussen blond en bruin haar niet meer nodig. Dankzij de kleurtechniek ‘bronde’ versmelten de twee kleuren zodat een prachtig vleiend en zonnig kapsel ontstaat.

Als je nog nooit je haar hebt gekleurd of bang bent voor een drastische verandering dan is biscuit bronde de ideale uitkomst. Dankzij deze techniek krijg je een subtiele, heldere en bovendien een heel natuurlijk resultaat.

Happy Hair, Happy Life.

Babylights zijn ultra dunnen lights aan de voorkant, rondom het gezicht, met een zacht overloop naar achteren. De plukjes vooraan worden op de hoofdhuid ingezet en verder naar achteren zakt dit steeds verder naar beneden. Je kan ook het gehele haar vanuit de aanzet inzetten. 

BabyLights

Deze kleur techniek geeft een WoW effect “SunnLights”

Je kan ook met meerdere kleuren blond spelen voor een natural effect.