Selecteer een pagina
De lichtgewicht CHI föhn Turbo is een professionele föhn met een keramische heater die de veiligheid van het milieu behoudt door het lage EMF niveau (Elektro Magnetisch veld).  Favoriet van Salon Forty Five Amsterdam!
NOIR EPIC TREAT
Dit is episch. Een uniek lichtgewicht diepe conditioning masker, dus gevuld met voedende haar verzorgende ingrediënten dat het begint gespleten haarpunten te herstellen en herstel van beschadigd haar vanaf de eerste behandeling. Zelfs de meest hopeloos mop van haar kan worden gered. Geloof ons. We zien het elke dag gebeuren.

 

 

%

Balayage is een Frans woord voor een ‘veeg’. Het geeft een sun-kissed, natuurlijk effect aan je haarkleur. Een groot voordeel; het geeft amper uitgroei. It looks all natural!

 

NOIR GRAND AMBITION VOLUME SPRAY
Durf te dromen van groot.Deze ultrafijne spray, met zijn supermoldable micro mousse formule, krijgt u een bounceable, elastisch houden voor natuurlijke stroming en het volume van uw dromen. Nogmaals, minder is minder en groot is groter

 

NOIR EDITORS CHOICE
Zijdeachtige glans, beweging en textuur. Slechts één laatste aanraking en u bent goed om te gaan. Schimmel van de vorm, het temmen van de kroezen en doven met vocht. Conditioning en stijl, iedere keer dat je het nodig. Zeg hallo tegen een nieuwe klassieker. Hydraterende zijde styling crème met lichte fixatie en glans.
Olaplex haarmasker beschermt het haar tegen beschadigingen door het verven. Het werkt als een hulpmiddel en is geen haarverf.
Het product is vrij van siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA en aldehyden. Bovendien is Olaplex niet getest op dieren. Het product herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of regulier verven van het haar. Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven.

Join Our Newsletter!

SALON FORTY FIVE AMSTERDAM