Selecteer een pagina

BALMAIN PARIS

 

Wie droomt er niet van een chique, volumineus kapsel? Wat als we je vertelden dat die droom kan uitkomen? Met onze hair extensions van balmain paris bieden wij u een langer, volumineuzer en natuurlijker kapsel, gespecialiseerd naar uw wensen.

Salon Forty Five Amsterdam werkt alleen met hairextensions van de hoogste kwaliteit in samenwerking met Balmain Paris. Met speciale technieken worden de extensions vastgezet in het haar door middel van weave.Bij dit proces worden geen lijm of andere chemicaliën gebruikt, dus je eigen haar wordt niet beschadigd. De extensions zitten stevig vast en je kunt je haar wassen en kammen zoals je gewend bent. Uiteindelijk zal de weave gaan uitgroeien en moet binnen 8 weken omhoog geplaatst worden. Op deze manier – en met de juiste verzorging – kun je relatief goedkoop lang genieten van je natuurlijk ogende, chique kapsel.

 

 

” MEER DAN HAIREXTENSIONS “

Technieken die wij toepassen in de salon zijn:

Backstage Weave, Tape Extensions, Silk Double Hair, Silk Hair Extensions Fill In.

Afhankelijk van jou wensen bespreken we welke techniek het beste geschikt is voor jou haar.

Weave Backstage & Silk Double Hair wordt ingezet doormiddel van weave & microringen. Deze techniek zorgt voor volume & verlenging. Deze haarextensions kunnen hergebruikt worden en dient om de 6/8 weken omgeplaatst te worden. Dit duurt ongeveer 30 minuten.

Silk Hair Fill inn wordt in het haar bevestigt doormiddel van keratin wax.

Deze methode is zeer geschikt voor volume maar ook voor verlenging/verdikking van het eigenhaar. De extensions blijven met de juiste verzoring 6 tot 9 maanden in het haar en kan niet hergebruikt worden.

 

Balmain Hair Couture biedt een unieke kwaliteitsgarantie van zes maanden op alle 100% Human Hair extensions bij gebruik van het Balmain Professional Aftercare assortiment.